Verkeersschool van der Leest - Bakker

Opleiding theorie

  • Theorie cursus

Wanneer je met praktijklessen bent begonnen is het verstandig om ook direct met theorie te beginnen. Op die manier zul je meer rendement uit je praktijklessen halen. Verder komt het regelmatig voor dat leerlingen nog  geen praktijkexamen kunnen afleggen omdat er te lang wordt gewacht met het behalen van de theorie.

Het theorie examen moet niet worden onderschat. Een goede voorbereiding is cruciaal! Bij ons is het mogelijk een theoriecursus te volgen. De voordelen hiervan zijn:

- De theorie wordt uitgebreid behandeld
- Als je iets niet begrijpt kun je direct vragen stellen
- Per les worden oefenvragen klassikaal behandeld
- Klassikaal studeren geeft goede resultaten
- Slagingsgarantie!

 

  • E-learning

Bij onze verkeersschool bestaat ook de mogelijkheid je theorie te leren via internet. Hiervoor moet je beschikken over een persoonlijke inlogcode die je bij ons kunt aanvragen. Met je persoonlijke inlogcode kun je gedurende 2 maanden gebruiken maken van het Theorie en Toetssysteem. Hierop kun je de gehele theorie doornemen en zowel toetsen per categorie maken als volledige examens oefenen.

Je instructeur kan je resultaten ook inzien, zodat hij je kan helpen bij vragen en eventueel bij de praktijkles aandacht kan besteden aan punten waarmee je moeite hebt.

  • Persoonlijke begeleiding theorie

Mocht bovenstaande voor jou geen optie zijn dan kun je persoonlijke begeleiding krijgen voor het behalen van je theorie. Plan van aanpak stemmen we uiteraard met jou af.